Webshop IN-2B

IN-2B is een onderdeel van Bonsigne. Ik hou van vlotte kleurrijke kinderkleding, hieronder items uit mijn collectie. Ik hoop dat er iets voor je bij zit.
Ik maak na je bestelling het gewenste kledingstuk. De levertijd ligt daarom tussen de 1 en 2 weken. Mocht je nog vragen of speciale verzoeken hebben dan hoor ik dat graag via het onderstaande contactformulier. Onderstaande rokjes zijn direct leverbaar. Ik heb van deze rokjes slechts 1 dus wees er snel bij en stuur me een berichtje!!

JURKJES EN ROKJES

FlibZ - 3 euro

Zie hier mijn eigen bedachte multifunctionele sieraad FlibZ. Op de foto hieronder krijg je een impressie van wat je er allemaal mee kan. FlibZ zijn gemaakt van mooie soepele stoffen. Ze dragen heel fijn en zijn te combineren met andere sieraden of horloge. 
Stuur me een berichtje als er wat voor je bij zit 06-12 43 57 27. Graag met een foto van de gewenste print. Opsturen is ook mogelijk.

FlibZ


COLSJAAL (€ 13 per stuk, 2 voor  € 22,50)

EXTRA STOFFENKEUZE VOOR COLSJAAL

Mocht er wat voor je bijzitten vul dan onderstaande formuliertje in of mail naar info@bonsigne.nl

HAARPLUKJES (3 euro per stuk)

Mooie haarplukjes met kralen en veertjes. Leuk als cadeautje. Woon je in de buurt maak dan een afspraak dan zet ik ze in het haar.

Vragen, opmerkingen of verzoeken vul onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.